Bezoek onze showroom

Stapmolens

Stapmolens zijn een essentiële faciliteit in de paardenwereld, ontworpen om paarden gecontroleerd en veilig te laten bewegen. Ze worden vooral gebruikt voor de training en revalidatie van paarden. Een stapmolen bestaat uit een cirkelvormige of vierkante baan waarop paarden kunnen lopen of draven. De paarden worden geleid door beweegbare hekken of partities die hen in aparte sporen houden. Dit systeem maakt het mogelijk voor meerdere paarden om tegelijkertijd en in verschillende tempo’s te bewegen.

paard lopen

Voordelen rubber PU granulaat vloer voor stapmolens

Een van de belangrijkste voordelen van stapmolens is dat ze helpen bij het onderhouden van de conditie en gezondheid van het paard, vooral wanneer buitenrijden niet mogelijk is door bijvoorbeeld slecht weer. Ze zijn ook zeer nuttig voor het geleidelijk opbouwen van de kracht van een paard na een blessure, aangezien de beweging goed gecontroleerd en aangepast kan worden.

Moderne stapmolens zijn vaak uitgerust met geavanceerde functies zoals verschillende snelheden, richtingsveranderingen en soms zelfs hellingen, om een diversiteit aan trainingsopties te bieden. De ondergrond van stapmolens varieert, maar opties zoals Paardenstalvloeren combinatie van speciaal ontwikkelde Polyurethaan vloer 1,5 cm dikte antislip geluid dempend- vloeistofdicht, bieden extra veiligheid en comfort voor de paarden door hun schokabsorberende eigenschappen. Stapmolens zijn een waardevolle aanvulling op de trainings- en verzorgingsroutine van paarden en spelen een belangrijke rol in de moderne paardenhouderij.

Paardenstalvloeren.nl is uw partner

Onze stapmolens zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, veiligheid en comfort voor uw paard. De ondergrond, een innovatieve mix van Paardenstalvloeren combinatie van speciaal ontwikkelde Polyurethaan vloer 1,5 cm dikte antislip geluid dempend- vloeistofdicht, biedt een aantal ongeëvenaarde voordelen.

Voordelen van paardenstalvloeren combinatie van speciaal ontwikkelde Polyurethaan vloer met een 1,5 cm dikte antislip geluid dempend- vloeistofdichte ondergrond:

  1. Superieure schokabsorptie: De elasticiteit van rubbergranulaat vermindert de impact op de gewrichten en hoeven van het paard, wat essentieel is voor hun langetermijngezondheid.
  2. Antislip oppervlak: De combinatie van epoxy en rubber zorgt voor een antislip oppervlak, waardoor het risico op uitglijden en vallen aanzienlijk vermindert.
  3. Weerbestendigheid: Onze stapmolens zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan, met een ondergrond die zowel in natte als droge omstandigheden effectief blijft.
  4. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: De combinatie van speciaal ontwikkelde Polyurethaan vloer 1,5 cm dikte antislip geluid dempend- vloeistofdicht is extreem duurzaam en vereist minimale onderhoud, wat kostenefficiënt en praktisch is voor drukke paardeneigenaren.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Onze stapmolens zijn het resultaat van jarenlang uitgebreid onderzoek en zijn ontworpen in samenwerking met deskundigen in de paardenwelzijn en materiaaltechnologie.

Maatwerkoplossingen

Paardenstalvloeren.nl is de specialist in het aanleggen van maatwerk paardenstalvloeren en bevat een combinatie van speciaal ontwikkelde Polyurethaan vloeren van slechts 1,5 cm dikte. Daarnaast is de vloer antislip, geluiddempend en vloeistofdicht wat ervoor zorgt  dat elk project een succes wordt. Vrijwel elk project kunnen we van a tot z verzorgen. We begrijpen dat elke paardenhouder unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan om ervoor te zorgen dat onze stapmolens perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

De voordelen van Paardenstalvloeren

30 jaar ervaring

Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het realiseren van hoogwaardige kunststof vloeren.

10 jaar garantie

Op de stalvloeren die door ons wordt gelegd geven we 10 jaar garantie op.

Positieve ervaringen

Al vele klanten zijn je voorgegaan en hebben stuk voor stuk een positieve ervaring met ons.

Snel weer belastbaar

Doordat de droogtijd van de vloer enkele uren betreft is deze na enkele uren alweer belastbaar.