Bezoek onze showroom

Paardenstal
vloeren

Ontdek onze unieke vloer systemen

Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw paardenstal? Met meer dan 30 jaar ervaring in harsrijke vloerafwerkingen en als onderdeel van Multipox Kunststof vloeren B.V., is Paardenstalvloeren.nl dé expert in de paardenwereld.

Van wasplaatsen, gangpaden, stapmolens, stallen complexen tot vrachtwagens en trailer vloeren – wij hebben dé oplossing voor u.

Paardenstalvloeren

Ontdek onze unieke vloer systemen

Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw paardenstal? Met meer dan 30 jaar ervaring in harsrijke vloerafwerkingen en als onderdeel van Multipox Kunststof vloeren B.V., is Paardenstalvloeren.nl dé expert in de paardenwereld.

Van wasplaatsen, gangpaden, stapmolens, stallen complexen tot vrachtwagens en trailer vloeren – wij hebben dé oplossing voor u.

De paardenstalvloeren van topkwaliteit

Multipox Kunststofvloeren staat synoniem voor kwaliteit en kiest resoluut voor het beste. We hebben daarom gekozen voor de hoogwaardige kunststofvloeren van paardenstalvloeren.nl. Deze vloeren zijn niet alleen naadloos en vloeistofdicht, maar zijn ook samengesteld uit rubbergranulaten, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele ondergrond. Dit betekent minder kans op verwondingen en lichamelijke klachten bij uw paard, wat resulteert in verminderde stress.

Gemakkelijk in onderhoud, zijn onze vloeren ontworpen om het risico op bacteriën, schimmels en allergieën tot een absoluut minimum te beperken. Ze zijn zacht, schokabsorberend en elastisch. Bovendien hebben de paardenstalvloeren geluiddempende en warmte-isolerende eigenschappen. Alles bij elkaar zorgen paardenstalvloeren.nl voor een comfortabel en ideaal stal klimaat, waarbij het welzijn van uw paard centraal staat.

Het is een keuze die het welzijn van uw dier vooropstelt.

Een nieuwe stalvloer in slechts 4 stappen

1.

2.

3.

4.

Een nieuwe stalvloer in slechts 4 stappen

1.

2.

3.

4.

De unieke gietvloeren van paardenstalvloeren.nl

Paardenstalvloeren.nl. is een unieke gietvloer bestaande uit drie hoofdcomponenten: polyurethaan, epoxyharsen en recuperatierubber. Deze combinatie resulteert in een vloer die niet alleen zacht aanvoelt, maar ook extreem duurzaam is.

Na het drogen en waar nodig egaliseren van de ondergrond, brengen we een primer aan op basis van epoxyharsen. Deze primer verzekert een sterke hechting tussen de vloer en de ondergrond.

Standaard wordt paardenstalvloeren.nl geplaatst in een stijlvolle zwarte kleur, met een dikte variërend van 17 tot 23 mm en is volledig naadloos. De volgende dag worden alle Paardenstalvloeren componenten ter plaatse gemengd en aangebracht.

Qua duurzaamheid bereikt Paardenstalvloeren zijn mechanische sterkte na 4 dagen en zijn volledige chemische resistentie na 7 dagen.

Een oude stalvloer verwijderd voor een nieuwe

paardenstalvloeren
paardenstalvloeren 4

De voordelen van Paardenstalvloeren

30 jaar ervaring

Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het realiseren van hoogwaardige kunststof vloeren.

10 jaar garantie

Op de stalvloeren die door ons wordt gelegd geven we 10 jaar garantie op.

Positieve ervaringen

Al vele klanten zijn je voorgegaan en hebben stuk voor stuk een positieve ervaring met ons.

Snel weer belastbaar

Doordat de droogtijd van de vloer enkele uren betreft is deze na enkele uren alweer belastbaar.

Waarom kiezen voor paardenstalvloeren.nl in uw paardenstal?

Paardenstalvloeren staat bekend om zijn naadloze, gesloten en zachte structuur, waardoor het ideaal is voor paardenstallen. Maar niet alleen stallen profiteren; ook dierenasielen en stoeterijen ervaren de voordelen van Paardenstalvloeren.

Antislip: Paardenstalvloeren beschermt paarden tegen letsel aan de ledematen dankzij de rubberen granulaten, die zorgen voor een antislip ondergrond. Dit maakt het ook uiterst geschikt voor wasruimtes en transportmiddelen.

Ideaal stalklimaat: De juiste stalomgeving is cruciaal voor het welzijn van een paard. De vloer speelt hierin een belangrijke rol, en paardenstalvloeren functioneert als een uitstekende isolator tegen koude ondergronden.

Robuustheid: Uit tests blijkt dat Paardenstalvloeren, beton overtreft wat betreft slijtvastheid. Plus, het is chemisch bestendig en kan tegen de meeste zuren.

Hygiënisch: Dankzij de naadloze structuur van paardenstalvloeren wordt de vorming van kiemen en stoffen verminderd, wat bijdraagt aan een gezondere omgeving voor paarden.

Egaal: Een oneffen vloer kan problemen veroorzaken voor de rug en benen van paarden. Paardenstalvloeren’s unieke samenstelling, hoge flexibiliteit en nauwkeurige plaatsing waarborgen een hoogwaardige stalvloer.

Comfort: De rubberen component in Paardenstalvloeren zorgt voor een zachte vloer met schok- en geluidsdempende kwaliteiten, wat het comfort van uw dieren ten goede komt.

Onderhoudsvriendelijk: Het reinigen van Paardenstalvloeren is eenvoudig, bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger.